Haemme Asentajaa/putkiseppää

Kutepa Group on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmiin. Haemme nyt Kutepa Industrial Service Oy:lle ASENTAJAA/PUTKISEPPÄÄ Odotamme sinulta reipasta, oma-aloitteista työotetta, huolellista työn jälkeä, täsmällisyyttä ja laatutietoisuutta. Edellytämme hitsausosaamista sekä matkustusvalmiutta. Tehtäviin valittavalta edellytämme alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme –  vakinaisen työsuhteen –  vastuullisen tehtävän –  hyvät kehittymismahdollisuudet –  vakavaraisen työnantajan Hakemus –  täytä ja lähetä hakemus viimeistään 5.4. –  […] Lue lisää»

Haemme nyt Kuortaneelle kirjanpitäjää

Vahvistamme konsernimme taloushallintoa ja haemme nyt Kuortaneelle KIRJANPITÄJÄÄ TEHTÄVÄSI Konserniyhtiöiden kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Lisäksi vastaat alv-raportoinnista, käyttöomaisuuskirjanpidosta ja projektien kuluseurannasta. TOIVOMME SINULTA aiempaa työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi). Olet tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, joka on työskennellyt vastaavissa tehtävissä vähintään viisi vuotta. Hallitset yleisimmät taloushallinnon järjestelmät ja Excelin hyvin. Henkilönä olet […] Lue lisää»

Haemme putkistohitsaajia – hakuaikaa jatkettu!

Kutepa Group on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmiin. Haemme nyt Kutepa Industrial Service Oy:lle PUTKISTOHITSAAJIA Odotamme sinulta reipasta, oma-aloitteista työotetta, huolellista työn jälkeä, täsmällisyyttä ja laatutietoisuutta. Odotamme TIG-hitsausosaamista materiaalina RST/HST. Tehtäviin valittavilta edellytämme alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme –  vakinaisen työsuhteen –  vastuullisen tehtävän –  hyvät kehittymismahdollisuudet –  vakavaraisen työnantajan Hakemus –  täytä ja lähetä hakemus 16.2. mennessä […] Lue lisää»

Syksyn kuulumisia Kutepa Groupilta

Meillä on rekrytointi käynnissä, työnjohtovahvistuksia, massiivinen työtilaus, Siten uusi tuotevaltaus ja rengaspinnoituksen päivän polttavat – klikkaa ja lue lisää tiedottesta!

Tuotantotyöntekijä Kutepa Rubber Servicelle

Paikka on täytetty, kiitos hakijoille! Kutepa Groupiin kuuluva Kutepa Rubber Service Oy on erikoistunut metalli- ja muiden pintojen pinnoittamiseen. Kulutus- ja korroosiosuojauksen lisäksi Kutepa Rubber Service pinnoittaa ja korjaa työkonerenkaita. Nyt Kutepa Rubber Service etsii joukkoihinsa vahvistusta tuotantoonsa Kuortaneelle! Kutepalla tuotantotyöntekijän työ on monipuolista ja vaihtelevaa ”kumitushommaa”, sisältäen useita eri tuotannon työvaiheita. Varsinaisten pinnoitustehtävien lisäksi […] Lue lisää»