Haemme huoltomiestä

Hae huoltomieheksi Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy:lle Huoltomiehen tehtäviisi kuuluu konepajamme koneiden ja laitteiden sekä kiinteistön tarvittavien huolto- ja korjaustoimenpiteiden tekeminen sekä ennakointi. Huomioit työssäsi koneiden ja laitteiden käyttäjiin kohdistuvat työturvallisuusasiat. Työtehtävään ei vaadita alalle soveltuvaa koulutusta, mutta aiempi kokemus huolto- ja korjaustöistä sekä sähköalan osaaminen katsotaan eduksi. ODOTAMME SINULTA – Perusosaamista koneiden huolto- ja korjaustöistä – Erinomaista työasennetta TARJOAMME […] Lue lisää»

Hae Mekaniikkasuunnittelijaksi Kutepalle

  Nyt haemme Kuortaneen Teollisuuspalvelut Oy:lle MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Tehtävässä tulet toimimaan erilaisten teollisuudessa käytettävien siilojen, säiliöiden, jauhemaisten aineiden kuljettimien ja SITE-ajoneuvosäiliöiden suunnittelussa. Voit olla vastavalmistunut, urasi alussa oleva suunnittelija tai jo pitkän kokemuksen omaava, kunhan sinulla on halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. TOIVOMME –  kokemusta raskaan kaluston päällirakenteista sekä perävaunuista –  kokemusta siilojen, säiliöiden, yms. suunnittelusta […] Lue lisää»

Haemme 5 alumiini/RST-hitsaajaa SITELLE

Kutepa Group on erikoistunut teollisuuden materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmiin. Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy hakee nyt SITE-kuljetuskalustojen valmistukseen ALUMIINI/RST-HITSAAJIA (5) Odotamme sinulta reipasta, oma-aloitteista työotetta, huolellista työn jälkeä, täsmällisyyttä ja laatutietoisuutta. Tehtäviin valittavilta edellytämme alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme –  vakinaisen työsuhteen –  vastuullisen tehtävän –  hyvät kehittymismahdollisuudet –  vakavaraisen työnantajan Hakemus Täytä ja lähetä […] Lue lisää»

Nyt haemme projektisihteeriä

Kutepa Group on teollisuuden materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmiin erikoistunut asiantuntija. Nyt haemme Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy:n SITE-yksikköön oma-aloitteista, numerotarkkaa ja järjestelmällistä PROJEKTISIHTEERIÄ Paikka on täytetty, kiitos hakijoille! Projektisihteerin tehtäviin kuuluvat projektien asiakirjojen ml. rahoituspaperien ylläpito ja hallinta sekä taloushallinnon tehtävät kuten laskutus, ostolaskujen käsittely ja kustannusseuranta. Tehtäväkuva pitää sisällään myös asiakaspalvelua, postin käsittelyä ja tiedottamista. Valittavan henkilön […] Lue lisää»

Kutepa Groupin työtilanne jatkuu hyvässä vireessä

Kesän jälkeen investoinnit ovat lisääntyneet huomattavasti ja tämä näkyy myös Kutepan tilauskannassa. Säiliötilauksia meillä on tällä hetkellä kesälle 2022 saakka, mutta toki vapaatakin kapasiteettia vielä löytyy. Lue Kutepa Groupin ajankohtaiset kokonaan klikkaamalla linkkiä!