Ajankohtaista Kutepalta/SITE

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy, Kutepa, on ostanut Nordic Tank Kuortane konkurssipesältä tuotantokoneet, tiedostot sekä osan keskeneräisestä tuotannosta ja materiaalivarastosta. Tämän ansiosta laajennamme toimintaamme kuljetuskalustoihin. Myymme, valmistamme ja huollamme säiliöperävaunuja / säiliöpäällirakenteita polttonesteille ja jauhemaisten aineiden kuljetukseen.

Valmistuksen aloitamme entisissä Nordic Tank Kuortane Oy:n tuotantotiloissa Kuortaneella. Olemme palkanneet entistä Nordic Tank Kuortane Oy:n henkilöstöä palvelukseemme, eli tietotaito pysyy talossa. Kuljetuskalustotoiminnan osalta otamme käyttöön vuodesta 1975 toimineen SITE – nimen.

Kuljetuskaluston myynti :
Ville Ala-Salmi (050 3018425) Myynti / Uustuotanto ja huolto
Tommi Turigin (040 0916633) Työnjohto ja huoltomyynti

Osa Kutepan konepajatuotannosta siirtyy samoihin tiloihin. Kaupassa tulleet tuotantokoneet parantavat myös konepajamme tehokkuutta sekä laatua. Käytössämme on jatkossa mm. säiliövaippojen valmistukseen tarkoitettu linja, joka sisältää pituushitsausjigin ja 6 m levymankelin.

Kutepa Eletric Service Oy:n toiminnan olemme lopettaneet. Sähkö- ja automaatiotöitä emme saaneet sisällytettyä toimituksiimme. Pystymme kuitenkin myös jatkossa tarjoamaan tarvittaessa sähkö- ja automaatiotyöt yhteistyötahojemme kanssa.

Koko Kutepa Groupin alkuvuosi on ollut työn täyteinen. Olemme saaneet olla monissa säiliö-, kuljetin-, asennus- ja pinnoitusprojekteissa mukana.

Päivitetyt yhteystiedot >>

Lisätietoja:
Juha Kattelus
040 7662424