Haemme nyt Kuortaneelle kirjanpitäjää

Vahvistamme konsernimme taloushallintoa ja haemme nyt Kuortaneelle
KIRJANPITÄJÄÄ

TEHTÄVÄSI
Konserniyhtiöiden kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Lisäksi vastaat alv-raportoinnista, käyttöomaisuuskirjanpidosta ja projektien kuluseurannasta.

TOIVOMME SINULTA
aiempaa työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi). Olet tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, joka on työskennellyt vastaavissa tehtävissä vähintään viisi vuotta. Hallitset yleisimmät taloushallinnon järjestelmät ja Excelin hyvin. Henkilönä olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja numerotarkka ja Sinulla on hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Toimialan tuntemus katsotaan eduksi.

TARJOAMME MONIPUOLISEN TEHTÄVÄN
jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Pääset kehittymään omassa työssäsi ja sinulla on myös mahdollisuus kasvaa vastuullisempiin tehtäviin.

LÄHETÄTHÄN HAKEMUKSESI
palkkatoivomuksineen viimeistään 31.3.2021 osoitteeseen juha.kattelus@kutepa.fi
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy
Juha Kattelus
juha.kattelus@kutepa.fi
—————————-

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy on vuonna 1994 perustettu metallialan yritys. Yrityksemme sijaitsee Kuortaneella, Etelä-Pohjanmaalla. Kutepa Group on teollisuuden materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmiin erikoistunut asiantuntija. Kutepa Group koostuu useasta erikoistuneesta yrityksestä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä kokonaistoimituksissa, mutta palvelevat myös omia asiakkaitaan omilla erikoisaloillaan.

• Materiaalinkäsittelyjärjestelmät projektitoimituksena • Konepajaosien ja osakokonaisuuksien valmistus • Korroosio- ja kulumissuojaus sekä äänen- ja värinänvaimennus • Rengaspinnoitus • Asennus ja kunnossapito • SITE-kuljetuskalustojen valmistus •