Ajankohtaisia uutisia Kutepalta

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy, Kutepa, on ostanut Nordic Tank Kuortane konkurssipesältä tuotantokoneet, tiedostot sekä osan keskeneräisestä tuotannosta ja materiaalivarastosta. Tämän ansiosta laajennamme toimintaamme kuljetuskalustoihin.

Myymme, valmistamme ja huollamme säiliöperävaunuja / säiliöpäällirakenteita polttonesteille ja jauhemaisten aineiden kuljetukseen. Valmistuksen aloitamme entisissä Nordic Tank Kuortane Oy:n tuotantotiloissa Kuortaneella. Olemme palkanneet entistä Nordic Tank Kuortane Oy:n henkilöstöä palvelukseemme, eli tietotaito pysyy talossa. Kuljetuskalustotoiminnan osalta otamme käyttöön vuodesta 1975 toimineen SITE – nimen.

Kuljetuskaluston myynti:
Ville Ala-Salmi (050 3018425) Myynti / Uustuotanto ja huolto
Tommi Turigin (040 0916633) Työnjohto ja huoltomyynti

Osa Kutepan konepajatuotannosta siirtyy samoihin tiloihin. Kaupassa tulleet tuotantokoneet parantavat myös konepajamme tehokkuutta sekä laatua. Käytössämme on jatkossa mm. säiliövaippojen valmistukseen tarkoitettu linja, joka sisältää pituushitsausjigin ja 6 m levymankelin.

Kutepa Eletric Service Oy:n toiminnan olemme lopettaneet. Sähkö- ja automaatiotöitä emme saaneet sisällytettyä toimituksiimme. Pystymme kuitenkin myös jatkossa tarjoamaan tarvittaessa sähkö- ja automaatiotyöt yhteistyötahojemme kanssa.

Koko Kutepa Groupin alkuvuosi on ollut työn täyteinen. Olemme saaneet olla monissa säiliö-, kuljetin-, asennus- ja pinnoitusprojekteissa mukana.

Siirtotekniikka SITE OY on perustettu 1974. Perustajat Timo Laurio, Tapani Viinikka ja Eric Ruda. Yhtiö merkitty kaupparekisteriin 11.07.1975.

SITE Oy on valmistanut vuodesta 1975 alkaen säiliöperävaunuja ja autojen säiliöpäälli- rakenteita. SITE Oy:n erikoisosaaminen keskittyi alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen säiliöiden hitsaukseen. Yritystoimintaan sisältyi bulk-kuljetuskaluston valmistus jauhemaisten ja rakeisten aineiden kuljetukseen, ja erikoisajoneuvojen (vaaralliset aineet) valmistus.

Toisena tuotantohaarana yhtiöllä oli perustamisesta alkaen jauhemaisten aineiden pneumaattiset siirto- ja varastointijärjestelmät teollisuudelle.

Finnvest Oy osti yhtiön osakekannan vuonna 1985, jatkaen toimintaa entiseen tapaan. SITE Oy kuului JYKI Group Oy konserniin 1990 luvun lopusta lähtien vuoteen 2010 saakka, jolloin SITE Oy yhdistyi kahden kilpailijan kanssa Nordic Tank Oy:ksi. SITE Oy:n nimi muutettiin Nordic Tank Kuortane Oy:ksi vuonna 2012.

Henkilökuntaa oli vuoden 1975 lopussa 30 ja enimmillään SITE Oy on työllistänyt vajaat 100 henkilöä 1980 –luvulla. Pisimmät työsuhteet ovat kestäneet lähes 40 vuotta. Henkilökunta on yleensä pysynyt talossa pitkään.

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy on ostanut keväällä 2016 osan ko toiminnasta, jonka nimeksi tulee jälleen SITE.

SITE:llä tullaan valmistamaan polttoaineiden ja öljyjen kuljetuskalustoa, bulk –kuljetuskalustoa jauhemaisten ja rakeisten aineiden kuljetukseen sekä huolletaan ja korjataan säiliörakenteita, sekä omia että muiden valmistamia.

Päivitetyt yhteystiedot >>

Lisätietoja:
Juha Kattelus
040 7662424