Kulutus- ja korroosio

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia kumi-, keraamisia- ja polymeeripinnoitteita kulumista ja korroosiota vastaan. Hoidamme pinnoituksia yksittäiskappaleista kokonaisten tuotantolinjojen pinnoituksiin; voimme hoitaa samalla kertaa esim. putkistot, prosessitankit, varastosiilot ja pakkauslinjastot.

Korroosio- ja kulutussuojausKäytettävän pinnoitemateriaalin valinta on keskeistä parhaan mahdollisen kestävyyden ja muiden haluttujen ominaisuuksien, kuten luiston tai kitkan, varmistamiseksi. Tämän vuoksi etsimme yhteistyössä pinnoitevalmistajiemme kanssa sopivimman vaihtoehdon kuhunkin tarpeeseen.

Toimitilojemme monipuolinen kalusto mahdollistaa kylmä- ja autoklaavivulkanoinnin sekä jopa 12 m putkien kumioinnin. Kahden 5 tn siltanosturin ansiosta raskaidenkin kappaleiden pinnoitus onnistuu sujuvasti. Toimipaikkamme sijaitsevat Kurikassa ja Kuortaneella.

On-site-pinnoituspalvelu

Omien toimitilojemme lisäksi voimme tarjota on-site-pinnoitusta sekä Suomessa että ulkomailla. Mikäli kappale on hankala siirtää, on kustannustehokkaampaa tehdä pinnoitus paikan päällä. Tuomme osaavan projektitiimimme toimipisteeseenne ja otamme kokonaisvastuun pinnoitusprojektista. Emme myöskään sido teidän henkilöstöänne projektiin. Tarjoamme on-site-pinnoitusta sekä uudisrakennus- että kunnostuskohteisiin.

Korroosio- ja kulutussuojauksen puolella tärkeimpiä asiakkaitamme ovat meri- ja telakkateollisuus sekä kaivosteollisuus, mutta tuotteitamme käytetään myös muilla prosessiteollisuuden aloilla. Tuotteitamme voidaan käyttää kaikkialla, missä toimitaan korroosiota aiheuttavien prosessituotteiden kanssa tai osat joutuvat muuten kestämään kovaa kulutusta.

Toimimme yhteistyössä RemaTipTopin®, Henkel LOCTITEn® sekä Sika Finlandin® kanssa.