Materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmien ammattilainen

Kutepa Group Oy

Olet tässä: Kutepa Group

Kutepa Group

Kutepa Group on teollisuuden materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmiin erikoistunut asiantuntija. Kutepa Group koostuu useasta erikoistuneesta yrityksestä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä kokonaistoimituksissa, mutta palvelevat myös omia asiakkaitaan omilla erikoisaloillaan.

Lisätietoja Kutepa Groupin toiminnasta antaa

Juha Kattelus
toimitusjohtaja
puh. +358 40 766 2424
juha.kattelus(at)kutepa.fi

Ratkaisumme

Materiaalinkäsittelyjärjestelmät projektitoimituksena

Toimitamme materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmät projektitoimituksina. Kun te tiedätte, millaista materiaalia pitäisi siirtää, me suunnittelemme tarvittavat järjestelmät ja järjestämme laitteiden valmistuksen ja asennuksen.

» Siirry osioon suunnittelu ja projektinjohto

Konepaja – osien ja osakokonaisuuksien valmistus

Oma, Kuortaneen Teollisuuspalvelun konepajamme valmistaa kuljetinlaitteet, prosessi- ja varastosäiliöt ja -siilot sekä tarvittavat rakenteet. Konepajamme toimittaa myös monenlaisia osia ja osakokonaisuuksia omille asiakkailleen. Konepajamme suunnittelijat ovat apunasi, kun tiedät, millaista osaa tarvitset, mutta tarkat piirustukset puuttuvat.

» Siirry osioon konepaja

Korroosio- ja kulumissuojaus sekä äänen- ja värinänvaimennus

Kutepa Rubber pinnoittaa ja suojaa metalli- ja muita osia korroosiolta ja kulumiselta. Lisäksi toteutamme äänen- ja värinänvaimennustöitä. Pinnoitamme erilaisia kappaleita putkista raapimiin, ja teemme pinnoitustöitä myös projektitoimituksina asiakkaidemme tiloissa.

» Siirry osioon pinnoitus

Rengaspinnoitus

Kulutus- ja korroosiosuojauksen lisäksi Kutepa Rubber Service Oy pinnoittaa ja korjaa kaikki työkonerenkaat – umpikumi-, kimmokumi- ja ilmakumirenkaat. Pinnoitus- ja korjausmenetelmillä renkaan alkuperäinen kantavuus- ja nopeusluokitus säilyvät ennallaan.

» Siirry osioon rengaspinnoitus

Asennus ja kunnossapito

Hoidamme teollisuuden laiteasennukset ja kunnossapitotyöt. Rakennamme kuljettimet ja niiden tarvitsemat rakenteet tiloihinne sekä säädämme laitteet käyttökuntoon. Teemme myös huolto- ja kunnossapitokorjauksia ja konelinjasiirtoja sekä muita prosessien kehittämiseen liittyviä asennuksia. Asennus- ja kunnossapitotöistä vastaa Kutepa Industrial Service Oy.

» Siirry osioon teollisuuden asennus ja kunnossapito

Tretek-kuljettimet

Kutepa on hiljattain ostanut suomalaisen Tretek Oy:n. Tretek-kuljettimet tunnetaan kestävistä, toimintavarmoista kuljettimistaan, lastauslaitteistaan sekä muista materiaalinkäsittelylaitteistaan. Tretek-tuotemerkki ei häviä mihinkään, vaan on jatkossa luonteva osa Kutepan toimintaa.

» Siirry osioon Tretek-kuljetinlaitteet

Kuljetuskalustojen valmistus

Kutepan SITE-yksikkö on erikoistunut korkealaatuisten kuljetuskalustojen valmistamiseen. Valmistamme jauhemaisten ja rakeisten aineiden kuljetukseen tarkoitettuja Bulk-kuljetuskalustoja, polttoaineiden, öljyjen sekä kemikaalien kuljetuskalustoja.

» Siirry osioon kuljetuskalustojen valmistus

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, että voimme olla yhteydessä, kiitos!