Teollisuuden asennus ja kunnossapito

Kutepa Industrial Service Oy

Olet tässä: Asennus ja Kunnossapito / Teollisuuden asennustyöt

Teollisuuden asennustyöt

Teemme teollisuuden asennus- ja rakennustyöt teräksisistä tukirakenteista prosessien tarvitsemiin laitteisiin, materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmiin sekä putkistoihin. Hoidamme asennukset valmiiden suunnitelmien perusteella, mutta voimme tarjota myös suunnittelun.

Tuotantoteknologian kehitys ja lainsäädännön muutokset vaikuttavat tuotantolaitoksiin, ja välillä prosessiin tarvitaan uusia laitteita tai vanhoja pitää siirtää toiseen paikkaan. Hoidamme prosessien kehittämiseen liittyvät konelinjasiirrot sekä uusien linjojen rakentamisen myös haastaviin – ahtaisiin, korkeisiin ym. – tiloihin.

Pyrimme aina palvelemaan asiakkaamme nopeasti ja henkilökohtaisesti. Kullekin projektille määritetään yksi yhteyshenkilö, joka tietää täsmälleen, missä projekti kulloinkin menee. Tämä helpottaa yhteydenpitoa erityisesti niissä tilanteissa, joissa projekti muuttuu kesken töiden ja tarvitaan nopeaa reagointia.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, että voimme olla yhteydessä, kiitos!

    Kutepa Industrial Service Oy

    puh. +358 40 066 7665

    Näytä kaikki yhteystiedot

    Kutepa Group on materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmien erikoistoimittaja. Kauttamme saat tarvittavat palvelut koko materiaalinkäsittelyketjuun laitesuunnittelusta ja laitteiden valmistuksesta järjestelmien asennukseen ja kunnossapitotöihin.

    Lue lisää