Kuljetuskalustojen valmistus

SITE

Olet tässä: Kuljetuskalustojen valmistus / Polttonestesäiliöt

Polttonestesäiliöt

Kokonaistaloudelliset ratkaisut polttonesteiden kuljetukseen

Teknisesti korkealaatuiset säiliöratkaisumme on kehitetty pitkäaikaisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kestävyys, keveys ja ergonomiset ratkaisut mahdollistavat kaluston kustannustehokkaan käytön ja myös kuljettajat ovat tyytyväisiä käyttömukavuuteen.

Asiakkaamme voivat valita tuotteistamme valmiin standardituotteen, jonka pohjana on kyseiseen kuljetustarpeeseen optimoitu tuotepaketti. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen toimitusajan. Tarvittaessa toteutamme myös tarpeidenne mukaan räätälöidyt säiliörakenteet.

Valmistamme:

 • autosäiliöt
 • säiliöperävanut
 • säiliöpuoliperävaunut
 • räätälöidyt erikoistuotteet

Valmistamissamme ratkaisuissa on huomioitu myös muunnettavuus ja huollettavuus. Kaikissa tuotteissamme käytetään laadukkaita komponentteja, joiden saatavuus on hyvä nyt ja myös tulevaisuudessa. Ongelmatilanteissa ammattitaitoinen huoltomme palvelee polttonesteasiakkaitamme.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, että voimme olla yhteydessä, kiitos!

  Site

  Ville Ala-Salmi
  puh. +358 50 301 8425

  Janne Haarajärvi
  puh. +358 40 063 9084

  Näytä kaikki yhteystiedot

  Kutepa Group on materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmien erikoistoimittaja. Kauttamme saat tarvittavat palvelut koko materiaalinkäsittelyketjuun laitesuunnittelusta ja laitteiden valmistuksesta järjestelmien asennukseen ja kunnossapitotöihin.

  Lue lisää