Tillverkning av transportutrustning

SITE

Du är här: Tillverkning av transportutrustning / Bränslecontainrar

Bränslecontainrar

Ekonomiska lösningar för bränsletransport

Våra tekniskt avancerade containerlösningar har utformats under långvariga samarbeten med våra kunder. Hållbarhet, lätthet och ergonomiska lösningar möjliggör kostnadseffektiv användning av utrustningen och säkerställer samtidigt att förarna är nöjda med en enkel användning.

Våra kunder kan välja en standardprodukt från vårt sortiment baserat på ett produktpaket som optimerats för transportbehovet i fråga. Detta ger oss möjlighet att erbjuda bästa möjliga leveranstid till våra kunder. Vid behov kan vi även erbjuda påbyggnader efter dina behov.

Vår produktlinje inkluderar:

 • bilcontainrar
 • containersläpvagnar
 • påhängsvagn med container
 • skräddarsydda specialprodukter

Våra lösningar tar också alltid hänsyn till anpassnings- och underhållsförmågan. Alla våra produkter består av komponenter med hög kvalitet med god tillgänglighet nu och i framtiden. I problematiska situationer betjänar vårt expertunderhåll våra bränslekunder.

Kontakt

Lämna din kontakt information, att vi kan besvara, tack!

  Site

  Henry Rosendahl
  Tel. +46 70 641 8499

  Ville Ala-Salmi
  Tel. +358 50 301 8425

  Janne Haarajärvi
  Tel. +358 40 063 9084

  Visa alla kontakter

  Kutepa-koncernen ospecialiserar sig på att leverera materialhanterings- och lagringssystem. Vi erbjuder alla tjänster som krävs i materialhanteringskedjan, däribland utrustningsplanering och tillverkning, och systeminstallation och underhåll.

  Läs mer