En föregångare inom materialhanterings- och lagringssystem

Kutepa-koncernen

Du är här: Kutepa-koncernen

Kutepa-koncernen

Kutepa-koncernen är specialist på industriell materialhanterings- och lagringssystem. Kutepa utgörs av olika specialiserade företag som samarbetar nära i nyckelfärdiga leveranser, samtidigt som de oberoende betjänar kunder på sina egna specialområden.

För mer information om Kutepa-koncernens verksamhet:

Juha Kattelus
Verkställande direktör
tel. +358 40 766 2424
juha.kattelus(snabel-a)kutepa.fi

Våra lösningar

Materialhanteringssystem som en projektleverans

Vi levererar materialhanterings- och lagringssystem som projektleveranser. Vi planerar de system som behövs utifrån de material som ska transporteras, och organiserar utrustningens tillverkning och installation.

» Gå till planering och projektledning

Tillverkningsverkstaden tillverkar delar och större konstruktioner

Vår egen tillverkningsverkstad tillverkar transportband, process- och lagringstankar, silor och tillhörande konstruktioner. Tillverkningsverkstaden levererar också olika delar och större konstruktioner till sina egna kunder. Formgivarna i vår tillverkningsverkstad kommer att hjälpa dig när du behöver exakta ritningar för tillverkning av den typ av del som du behöver.

» Gå till Tillverkningsverkstaden

Slitage- och korrosionsbeläggning, buller- och vibrationsdämpning

Kutepa Rubber belägger och skyddar metall och andra delar mot korrosion och slitage, och utför installationsprojekt för buller- och vibrationsdämpning. Vi belägger olika föremål, inklusive rör och skrapor, och utför beläggning som projektleverans till kundens lokaler.

» Gå till beläggning

Däck regummering

Förutom korrosionsskydd och slitageskydd gummering av cisterner, rör mm. Kutepa Rubber Service Oy regummerar och reparerar alla typer av däck för arbetsfordon – massivt gummi-, elastisk gummi- och vanliga luftfyllda däck. Massivt gummi däck regummeras med fälgar och kan regummeras upp till tio gånger beroende på användningsområde. Luftfyllda däck regummeras alltid utan fälgar. Finns även icke fläckande beläggningsmaterial för de vanligaste storlekarna.

» Gå till däck regummering

Installation och underhåll

Vi erbjuder industriell utrustningsinstallation och underhållstjänster, inklusive tillverkning av transportband och konstruktioner för att installera och konfigurera dem så de är redo att använda i kundens lokaler. Vi erbjuder även underhålls- och reparationstjänster och installationer som rör processutveckling, såsom flytt av maskinlinjer. Installations- och underhållstjänster tillhandahålls av Kutepa Industrial Service Oy.

» Gå till industriell installation och underhåll

Transportörer från Tretek

Nyligen förvärvade Kupeta finska Tretek Oy, ett företag känt för sina hållbara och tillförlitliga transportörer, lastutrustning och annan materialhanteringsutrustning. Varumärket Tretek kommer att bli en naturlig del av Kutepas verksamhet.

» Gå till transportörer från Tretek

Tillverkning av transportutrustning

Kutepas SITE-enhet specialiserar sig på tillverkning av transportutrustning av hög kvalitet. Vi tillverkar bulktransportutrustning av hög kvalitet för transport av pulver och granulat, samt bränslen och oljor.

» Gå till tillverkning av transportutrustning

Kontakt

Lämna din kontakt information, att vi kan besvara, tack!