Materiaalinkäsittelyjärjestelmät

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Olet tässä: Materiaalinkäsittelyjärjestelmät / Suunnittelu ja projektinjohto

Koko materiaalinkäsittelyjärjestelmä yhdeltä toimittajalta

Kutepa hallinnoi koko materiaalinkäsittelyjärjestelmän hankinnan puolestanne. Kun raaka-aineita tai prosessin lopputuotteita pitää siirtää, me tiedämme, miten se tehdään ja mistä mitäkin kannattaa hankkia. Toimitamme mm. kuljetinlaitteet, varasto- ja prosessisiilot ja -säiliöt sekä lastauslaitteet teollisuuden tarpeisiin.

Kutepa hallinnoi puolestanne koko projektin:

 1. Järjestelmän suunnittelu
 2. Osa- ja laitevalmistus
 3. Järjestelmän ja lisälaitteiden asennus
 4. Testaus ja käyttöönotto

Materiaalinkäsittelyjärjestelmien suunnittelu

Suunnittelijamme auttavat suunnittelemaan sopivimman järjestelmän käyttöönne. Hyödynnä pitkä kokemuksemme teollisuuden materiaalivirtojen ja prosessien kehittämisestä. Suunnittelupalveluita tarjoamme vain kokonaistoimitusten yhteydessä.

Osa- ja laitevalmistus

Käytämme oman valmistuksemme lisäksi myös luotettavaksi todettuja alihankkijoitamme. Näin pystymme skaalaamaan tuotantoamme tarpeen mukaan ja vastaamaan myös nopeisiin tarpeisiin. Luotettavat ja laadukkaat laitteemme pitävät huolta myös yrityksemme toimitusvarmuudesta.

Järjestelmän ja lisälaitteiden asennusten hallinnointi

Hallinnoimme laitteiden asennuksen puolestanne. Järjestämme itse linjojen sekä niihin liittyvien mittalaitteiden ym. asennuksen joko omien asennusyhtiöidemme Kutepa Industrial Servicen ja Kutepa Electric Servicen kautta tai käytämme luotettavia, paikallisia alihankkijoita. Olipa asentajana mikä yritys tahansa, Kutepa vastaa työn lopputuloksesta ja laadusta.

Testauksen ja käyttöönoton järjestäminen

Projektin lopuksi varmistamme uuden järjestelmän toiminnan. Kokenut projektipäällikkömme johtaa testaamisen ja varmistaa käyttöönoton sujuvuuden. Näin pidämme huolta, että yrityksenne toiminta jatkuu mahdollisimman mutkattomasti, kun uusi järjestelmä otetaan käyttöön.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, että voimme olla yhteydessä, kiitos!

  Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

  puh. + 358 20 144 2060

  Näytä kaikki yhteystiedot

  Kutepa Group on materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmien erikoistoimittaja. Kauttamme saat tarvittavat palvelut koko materiaalinkäsittelyketjuun laitesuunnittelusta ja laitteiden valmistuksesta järjestelmien asennukseen ja kunnossapitotöihin.

  Lue lisää