Materiaalinkäsittelyjärjestelmät

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Olet tässä: Materiaalinkäsittelyjärjestelmät / Yritys

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy on projektitoimisto, joka toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä avaimet käteen -mallilla. Hoidamme asiakkaidemme puolesta koko projektin suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon saakka.

Erityisalaamme ovat vaativat kuljettimet, joissa tarvitaan tavallisuudesta poikkeavia ratkaisuja. Tällaisia voivat olla esimerkiksi suojatut tai koteloidut rakenteet, jyrkät nousut ja laskut, haastavat (esim. valuvat ja pyörivät) materiaalit taikka ahtaat tilat. Mikäli valmista ratkaisua tarpeeseenne ei ole olemassa, kokeneet suunnittelijamme toteuttavat sellaisen puolestanne.

Toimintamme perusta on, että teemme materiaalinkäsittelyjärjestelmän hankinnan helpoksi. Riittää, että te tiedätte, mitä prosessissanne liikkuu ja mihin se pitää kuljettaa – me huolehdimme lopusta.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, että voimme olla yhteydessä, kiitos!

    Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

    puh. + 358 20 144 2060

    Näytä kaikki yhteystiedot

    Kutepa Group on materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmien erikoistoimittaja. Kauttamme saat tarvittavat palvelut koko materiaalinkäsittelyketjuun laitesuunnittelusta ja laitteiden valmistuksesta järjestelmien asennukseen ja kunnossapitotöihin.

    Lue lisää