Materialhanteringssystem

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Du är här: Materialhanteringssystem / Kutepa-koncernen

Kutepa-koncernen

Kutepa-koncernen är ett projektkontor som levererar materialhanteringssystem som helhetslösning. Vi hanterar hela projektet från planering till installation och inledning för vår kunds räkning.

Vi specialiserar oss på krävande transportband som kräver ovanliga lösningar. Detta inkluderar skyddade och slutna konstruktioner, branta upp- och nedförsbackar, material och trånga utrymmen som är svåra att hantera (som exempelvis är spillbenägna eller rullande). När det inte finns någon färdig lösning för dina behov kommer våra erfarna formgivare att skapa en åt dig.

Vi arbetar med principen att förvärvet av ett materialhanteringssystem måste vara smidigt och effektivt. Allt du behöver hantera är vad som transporteras i din process, och var – så tar vi hand om resten.

Kontakt

Lämna din kontakt information, att vi kan besvara, tack!

    Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

    Tel. +358 20 144 2060

    Visa alla kontakter

    Kutepa-koncernen ospecialiserar sig på att leverera materialhanterings- och lagringssystem. Vi erbjuder alla tjänster som krävs i materialhanteringskedjan, däribland utrustningsplanering och tillverkning, och systeminstallation och underhåll.

    Läs mer