Verkstad och tillverkning av delar

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Du är här: Verkstad och tillverkning / Tillverkning och planering

En verkstad som skräddarsyr sin kapacitet för att uppfylla dina behov

Kutepa tillverkningsverkstad verkar i Kuortane, där vi är omgivna av produktionslokaler som är idealiskt utformade för våra uppdrag. Detta gör det möjligt för oss att snabbt anpassa verksamheten när det gäller produktionslokaler efter orderingången.

Vi tillverkar produkter med hjälp av följande material:

 • Kolstål
 • RST
 • HST
 • LDX
 • Al-Mg
 • CRC-beläggningar

Vårt produktsortiment omfattar silor och tankar; skruvar, band och andra typer av transportörer; hissar; stålkonstruktioner och hårdbelagda föremål.

En snabb, serviceinriktad leverantör

Vi strävar efter att snabbt svara på akuta leveransbehov. Vi brukar också kunna hantera beställningar med mycket kort varsel. En projektledare kommer att utses för att hantera varje projekt från början till slut. När en person hela tiden har kontroll över situationen säkerställs en smidig kommunikation och förmåga att snabbt reagera på förändringar.

Behöver du ritningarna?

Våra erfarna formgivare hjälper dig vid behov att iordningställa ritningarna över delarna. Om du vet vilken typ av del du behöver men inte har de exakta ritningarna, så kan du sluta leta! Vi hjälper dig att hitta de bästa upphandlingskanalerna för material och tillbehör.

Kontakt

Lämna din kontakt information, att vi kan besvara, tack!

  Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

  Tel. +358 20 144 2060

  Visa alla kontakter

  Kutepa-koncernen ospecialiserar sig på att leverera materialhanterings- och lagringssystem. Vi erbjuder alla tjänster som krävs i materialhanteringskedjan, däribland utrustningsplanering och tillverkning, och systeminstallation och underhåll.

  Läs mer