Verkstad och tillverkning av delar

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Du är här: Verkstad och tillverkning / Kutepa-koncernen

Kuortaneen Teollisuuspalvelu

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy är en serviceinriktad finsk tillverkningsverkstad som erbjuder färdiga produkter av högsta kvalitet och snabba leveranstider.

Förutom tillverkning av olika typer av delar och större konstruktioner, hjälper vi våra kunder i utformningen av delar baserade på en befintlig idé eller bara en grov skiss.

Vår organisation och våra lokaler anpassas till kundernas krav, vilket gör att vi kan betjäna olika stora företag och bättre förbereda oss för förändringar i ekonomin. Detta ökar tillförlitligheten för våra leveranser, både när uppdragen är brådskande och i tider av ekonomisk osäkerhet.

Våra mest kända produkter inkluderar olika typer av silor och tankar och transportörer avsedda för pulverämnen som vi har tillverkat sedan 1994. Vår kundkrets består huvudsakligen av operatörer inom gruv-, energi- och livsmedelsindustrier. Vi tillverkar även delar och större konstruktioner för en rad andra branscher.

Kontakt

Lämna din kontakt information, att vi kan besvara, tack!

    Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

    Tel. +358 20 144 2060

    Visa alla kontakter

    Kutepa-koncernen ospecialiserar sig på att leverera materialhanterings- och lagringssystem. Vi erbjuder alla tjänster som krävs i materialhanteringskedjan, däribland utrustningsplanering och tillverkning, och systeminstallation och underhåll.

    Läs mer