Osavalmistus ja konepaja

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Olet tässä: Osavalmistus ja konepaja / Yritys

Kuortaneen Teollisuuspalvelu

Kuortaneen Teollisuuspalvelu on palveleva suomalainen konepaja. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan lopputuotteen lisäksi nopean toimitusajan.

Toteutamme monenlaisia osia ja osakokonaisuuksia. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme tarjoamalla suunnitteluapua osiin, joista on olemassa idea tai suunnitelman raakaversio.

Organisaatiomme ja tilamme skaalautuvat asiakkaidemme tarpeiden mukaan, minkä ansiosta voimme palvella hyvin erikokoisia asiakkaita ja pystymme varautumaan talouden suhdanteisiin paremmin. Tämä lisää toimitusvarmuuttamme kiiretilanteiden lisäksi myös laskusuhdanteen aikana.

Tunnetuimpia tuotteitamme ovat erilaiset siilot ja säiliöt sekä jauhemaisten aineiden kuljettimet. Näitä olemme valmistaneet vuodesta 1994. Asiakkaamme toimivat pääosin kaivos-, energia- ja elintarviketeollisuuden parissa, mutta valmistamme osia ja osakokonaisuuksia myös monelle muulle teollisuudenalalle.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, että voimme olla yhteydessä, kiitos!

    Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

    puh. + 358 20 144 2060

    Näytä kaikki yhteystiedot

    Kutepa Group on materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmien erikoistoimittaja. Kauttamme saat tarvittavat palvelut koko materiaalinkäsittelyketjuun laitesuunnittelusta ja laitteiden valmistuksesta järjestelmien asennukseen ja kunnossapitotöihin.

    Lue lisää