Osavalmistus ja konepaja

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Olet tässä: Osavalmistus ja konepaja / Maalaus ja hiekkapuhallus

Hiekkapuhallus, maalaus ja pinnoitus

Konepajamme yhteydessä toimii myös maalaamo ja hiekkapuhaltamo, minkä ansiosta voimme toimittaa myös puhdistettuja ja pinnoitettuja kappaleita. Yhteistyössä Kutepa Rubber Servicen kanssa valmistamme myös korroosio- ja kulutussuojattuja osia.

Maalaamopalvelut

Tarjoamme maalaamomme palveluita myös konsernimme ulkopuolisille yrityksille. 700 m2 tilassa pystymme maalaamaan yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja. Käyttämämme maalit valitsemme aina yhteistyössä toimittajiemme kanssa, jotta voimme varmistaa juuri teidän käyttöönne parhaan lopputuotteen.

Hiekkapuhalluspalvelut

Hiekkapuhallus sopii hyvin ruostuneiden tai likaisten kappaleiden puhdistamiseen sekä vanhojen maalipintojen tai muiden pinnoitteiden poistoon. Voimme myös hoitaa aiemmin pinnoitettujen kappaleiden uudelleenmaalaukset, -suojaukset ja muut pinnoitukset.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, että voimme olla yhteydessä, kiitos!

    Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

    puh. + 358 20 144 2060

    Näytä kaikki yhteystiedot

    Kutepa Group on materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmien erikoistoimittaja. Kauttamme saat tarvittavat palvelut koko materiaalinkäsittelyketjuun laitesuunnittelusta ja laitteiden valmistuksesta järjestelmien asennukseen ja kunnossapitotöihin.

    Lue lisää