Osavalmistus ja konepaja

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Olet tässä: Osavalmistus ja konepaja / Valmistus ja suunnittelu

Konepaja, jonka kapasiteetti elää tarpeidenne mukaan

Kutepan konepaja muuttaa kapasiteettiaan asiakkaiden tarpeen mukaan. Toimimme Kuortaneella, jossa ympärillämme on tarjolla paljon toimintaamme sopivaa tuotantotilaa. Tämän ansiosta pystymmekin skaalaamaan toimintaamme tilausten myötä nopeasti suuremmaksi myös tuotantotilojemme osalta.

Valmistamme tuotteita seuraavista materiaaleista:

 • Hiiliteräkset
 • RST
 • HST
 • LDX
 • Al-Mg
 • CRC-pinnoitteet

Valmistamme mm. siiloja ja säiliöitä, ruuvi-, hihna- ja muita kuljettimia, elevaattoreita, teräsrakenteita ja kovapinnoitettuja kappaleita.

Nopea ja palveleva toimittaja

Pyrimme vastaamaan nopeasti, kun teillä on tarve nopealle toimitukselle. Pystymme reagoimaan usein myös kiiretilanteisiin. Koko projektin läpi apunasi on nimetty projektipäällikkö, joka ei muutu kesken työn. Näin ollen viestintä on sujuvaa ja muutoksiin pystytään reagoimaan sukkelasti, kun yksi henkilö tietää koko projektin tilanteen.

Tarvitsetko myös piirustukset?

Kokeneet suunnittelijamme auttavat tarpeen mukaan myös osien piirustusten toteuttamisessa. Mikäli tiedät, millaisen osan tarvitsette, mutta tarkka suunnitelma uupuu, pyydä meidät apuun. Autamme samalla etsimään parhaat hankintakanavat materiaaleille ja tarvikkeille.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, että voimme olla yhteydessä, kiitos!

  Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

  puh. + 358 20 144 2060

  Näytä kaikki yhteystiedot

  Kutepa Group on materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmien erikoistoimittaja. Kauttamme saat tarvittavat palvelut koko materiaalinkäsittelyketjuun laitesuunnittelusta ja laitteiden valmistuksesta järjestelmien asennukseen ja kunnossapitotöihin.

  Lue lisää