Materialhanteringssystem

Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

Du är här: Materialhanteringssystem / Planering och projektledning

Allsidigt materialhanteringssystem från en leverantör

Kutepa hanterar förvärvet av hela materialhanteringssystemet för din räkning. När du behöver transportera råvaror och slutprodukter känner vi till de bästa lösningarna och hur man uppnår dem. Bland de produkter vi levererar finns transportörutrustning, lagrings- och processtankar och silor, samt lastutrustning till industriella operatörer.

Kutepa hanterar hela projektet för din räkning:

 1. Planering av systemet
 2. Tillverkning av delar och utrustning
 3. Installation av systemet och hjälputrustning
 4. Testning och driftsättning

Planering av materialhanteringssystem

Våra formgivare kommer att bidra till att hitta den bästa systemlösningen för dina behov. Dra nytta av vår omfattande erfarenhet med utveckling av industriella materialflöden och processer. Planeringstjänster är endast tillgängliga som en del av helhetsleveranser.

Tillverkning av delar och utrustning

Utöver vår egen tillverkning använder vi oss av ett tillförlitligt nätverk av underleverantörer. Detta gör det möjligt för oss att anpassa vår produktion till efterfrågan och erbjuda snabba svarstider. Tack vare vår pålitliga utrustning av hög kvalitet kompromissar vi aldrig om leveranstider eller kvalitet.

Systemledning och installationer av hjälputrustning

Vi kommer att hantera utrustningsinstallationen för din räkning. Vi organiserar installation av linor och tillhörande mätinstrument, antingen genom våra egna installationsföretag – Kutepa Industrial Service och Kutepa Electric Service – eller genom vårt pålitliga nätverk av lokala underleverantörer. Kutepa är alltid ansvarig för installationens resultat och kvalitet, även när underleverantörer anlitas.

Organisering av testning och driftsättning

I projektets slutskede testar vi systemdriften. En erfaren projektledare kommer att ansvara för testningen och försäkra driftsättningens jämna gång. På så sätt kommer företagets verksamhet att fortsätta med så få störningar som möjligt under tiden som det nya systemet installeras.

Kontakt

Lämna din kontakt information, att vi kan besvara, tack!

  Kuortaneen Teollisuuspalvelu Oy

  Tel. +358 20 144 2060

  Visa alla kontakter

  Kutepa-koncernen ospecialiserar sig på att leverera materialhanterings- och lagringssystem. Vi erbjuder alla tjänster som krävs i materialhanteringskedjan, däribland utrustningsplanering och tillverkning, och systeminstallation och underhåll.

  Läs mer