Kulutus- ja korroosiosuojaus

Kutepa Rubber Service Oy

Olet tässä: Kulutus- ja korroosiosuojaus / Äänen ja värinän vaimennus

Äänen ja värinän vaimennus

Äänen ja värinän vaimennus parantaa teollisuuslaitosten sekä esimerkiksi laivojen melua, parantaa turvallisuutta ja lisää koneiden kestoa. Kun resonanssi vähenee, melua syntyy vähemmän eivätkä materiaalit väsy.

Käytämme resonanssin vaimentamiseen Noxudol®-massaa, joka vähentää resonanssia muuttamalla sen liike-energiaa lämmöksi. Noxudol® on korkeasta vaimennuskertoimestaan huolimatta kevyttä, vain puolet perinteisten bitumimattojen painosta. Lisäksi tuotteella on hyvä lämmöneristyskyky esimerkiksi kondensaatiota vastaan ja se sisältää ruosteenestoaineen. Noxudol®-käsittelyn jälkeen kappaleet voidaan maalata ja pinta täyttää korkeat paloturvallisuusvaatimukset.

Noxudol®-äänenvaimennusmassat sopivat metalleille ja muoveille, joiden paksuus on 0,5–5,0 mm, kuten auton koreille, laivojen rungoille, ilmastointiputkiin ym.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, että voimme olla yhteydessä, kiitos!

  Kutepa Rubber Service Oy

  puh. +358 20 144 2010

  Rengaspinnoitus, puh. +358 400 602 772

  Näytä kaikki yhteystiedot

  Kutepa Group on materiaalinkäsittely- ja varastointijärjestelmien erikoistoimittaja. Kauttamme saat tarvittavat palvelut koko materiaalinkäsittelyketjuun laitesuunnittelusta ja laitteiden valmistuksesta järjestelmien asennukseen ja kunnossapitotöihin.

  Lue lisää