Slitage- och korrosionsskydd för material

Kutepa Rubber Service Oy

Du är här: Slitage- och korrosionsskydd / Ombeläggning av objekt

Ombeläggning av objekt

I samarbete med Kutepas tillverkningsverkstad har vi möjlighet att erbjuda ombeläggning av olika objekt som en helhetstjänst från början till slut. Vi kommer att ta hand om byggnadsställningar, ta bort den gamla beläggningen och applicera den nya beläggningen. Vår beläggningstjänst omfattar exempelvis lagrings- och processtankar och silor, fartyg och olika slitagedelar.

Vi kan utföra ombeläggningen i våra egna lokaler, då vi deltar i fraktorganisationen för det objekt som ska beläggas, eller i kundens lokaler som en tjänst på plats.

Beläggningar har utvecklats snabbt på senare år. Beläggning som förut var mycket populär kanske inte längre är bästa valet för ditt ändamål. Kontakta våra skickliga yrkesmän för att hitta det bästa alternativet för dina behov.

Kontakt

Lämna din kontakt information, att vi kan besvara, tack!

    Kutepa Rubber Service Oy

    puh. +358 20 144 2010

    Visa alla kontakter

    Kutepa-koncernen ospecialiserar sig på att leverera materialhanterings- och lagringssystem. Vi erbjuder alla tjänster som krävs i materialhanteringskedjan, däribland utrustningsplanering och tillverkning, och systeminstallation och underhåll.

    Läs mer