Slitage- och korrosionsskydd för material

Kutepa Rubber Service Oy

Du är här: Slitage- och korrosionsskydd / Slitage- och korrosionsskydd för material

Slitage- och korrosionsskydd för material

Vi erbjuder olika beläggningar av gummi, keramik och polymer för att skydda ytor mot slitage och korrosion. Vi belägger allt från enskilda objekt till hela produktionslinjer: rörledningar, processtankar, lagringssilor, förpackningslinjer med mera.

Valet av beläggningsmaterial är viktigt för att säkerställa högsta hållbarhet och motståndskraft mot glidning och friktion. Av denna anledning väljer vi alltid det lämpligaste alternativet för varje kunds behov tillsammans med våra beläggningstillverkare.

Det breda utrustningsutbudet som vi använder oss av underlättar kall och varm vulkanisering och härdning av rör på upp till 12 meter i längd. Vår grip- och lyftanordning på 5 ton gör beläggningsarbetet av tunga objekt lätt. Vi har kontor i Kurikka och Kuortane.

Beläggningstjänst på plats

Förutom i våra egna verksamhetslokalerna erbjuder vi beläggningstjänster på plats i Finland och utomlands. Om objektet är svårt att flytta blir det mer kostnadseffektivt att applicera beläggningen på plats. Vår erfarna projektgrupp tar fullt ansvar för beläggningsprojektet, vilket medför att din egen personal inte är bunden till projektet. Vår beläggningstjänst på plats är tillgänglig för nya konstruktionsprojekt och ombyggnadsprojekt.

För slitage- och korrosionsskydd inkluderar våra viktigaste kundgrupper aktörer inom marin- och varvsindustrier samt gruvindustrin, men våra produkter används också i många andra processindustrier. Våra produkter är anpassade för alla användningsområden där korrosiva processprodukter finns eller där delar utsätts för hårt slitage.

Våra samarbetspartners är bl.a. RemaTipTop®, Henkel LOCTITE och Sika Finland®

Kontakt

Lämna din kontakt information, att vi kan besvara, tack!

    Kutepa Rubber Service Oy

    puh. +358 20 144 2010

    Visa alla kontakter

    Kutepa-koncernen ospecialiserar sig på att leverera materialhanterings- och lagringssystem. Vi erbjuder alla tjänster som krävs i materialhanteringskedjan, däribland utrustningsplanering och tillverkning, och systeminstallation och underhåll.

    Läs mer